Információ
Az önnek megfelelő klímaberendezés kiválasztásában segítség lehet a helyiség légköbméterére meghatározott készülék ajánlásunk. Amennyiben bizonytalan, kérje ki szerelője tanácsát, véleményét a helyes teljesítmény meghatározásához.
További linkek
Klímák Bitcoin-ért
Panasonic klíma
Toshiba klíma
Samsung klíma
Fujitsu klíma
Mobil-klíma
Inverteres klíma
LG klíma
Air Exchanger

Hitachi RAS 35 JX5
Levegőcserélös

- Ft
- kedvezmény

 

Szllits

Szllits futrszolglattal


klima
 
Szllts menete:

A megrendelt rut kecskemti raktrunkban veheti t vagy igny esetn futrszolglat szlltja hzhoz.

A kecskemti raktrunkban trtn klmaberendezs tvtelt a megrendels menpont alatt lehet megrendelni.

A megrendelst kveten felvesszk a kapcsolatot nnel s egyeztetnk az tvtel idpontjrl. Az tvtel helyt a kapcsolat menpont alatt tallja meg.

Ha utnvttel szeretn megrendelni klmaberendezst, ezt kapcsold weboldalunkon teheti meg.

Ezen a weboldalon kivlaszthatja a klmaberendezst, majd amennyiben szeretn megvsrolni utnvttel egy msik weboldalra irnytjuk t.

Az utnvttel trtn vsrls rai eltrhetnek az itt feltntetettl!

Krjk, csak az nzze meg knlatunkat aki a fentieket elfogadja!Az utnvttel trtn megrendels menete:

A megrendelt rut a futrszolglat szlltja hzhoz. Amennyiben a kzbest az ru tadst nem tudja teljesteni, gy a csomagrl rtestst hagy a postaldban illetve telefonon egyeztet nnel.

A kldemnyrl ezutn az rtestsen megjellt telefonszmon lehet rdekldni. Sikertelen kzbests esetn a futrszolglat az jra egyeztetett idpontban megksrli a kiszlltst. A kiszllts s az ezzel kapcsolatos szolgltatsok kltsgt 20.000-Forintos vsrls felett az utnvtes oldalon feltntetett klmaberendezs ra tartalmazza.

Nincs rejtett kltsg, a kiszllts ingyenes.

20.000-Forint alatti ru megrendelse esetn, rvnyestennk kell a kiszlltsi kltsget minden esetben.

Hzhoz szlltssal trtn rendels esetn, krjk tvtelkor ellenrizze a termk srtetlensgt, a csomagban foglalt egyb kiegsztket, a szmln szerepl adatok helyessgt.

A csomag tartalmazza a beltri s a kltri egysget, a beltri egysg dobozban pedig a tvirnytt. Cgnk a megrendelt ru feladsa eltt szintn ellenrzi a csomagok tartalmt, az tvtel utn a vtelr kifizetst kveten nincs lehetsg reklamcira a berendezs hinyossgra hivatkozva.

A szllt a kltri s a beltri egysget kln szlltsi egysgknt kezeli, ezrt elfordulhat hogy a kt egysg nem ugyanabban az idben kerl kiszlltsra.

Amennyiben az n ltal vsrolt s kifizetett termk srlt vagy hinyos, lehetsge van a csomagot visszakldeni djmentesen. A kifizets utn engedlyezi a futr a jelenltben trtn csomagfelbontst, ekkor van lehetsg csak a srlt vagy hinyos csomag reklamcira. Krjk szrevteleirl tjkoztassa Cgnket, hogy a felmerlt hibt mielbb korriglhassuk.

Szlltsi felttelek:

A Webmajmok Kft. ht napon bell szlltja a raktrban lev rut. Klnleges esetekben a szlltsi id 30 napig is eltarthat. Ha a szlltsi id tllpheti a 30 napot, a vevt e-mail-ben rtestjk. A vsrl a szllts megkezdsig visszalphet a megrendelstl, a Webmajmok Kft. kteles az esetleg mr megtrtnt fizetseket haladktalanul, legksbb 30 napon bell visszafizetni. A kiszllts megkezdse utn a vevt terhelik a kapcsolatosan felmerl kltsgek, a djmentes hzhoz szllts s visszaszllts kltsgei.

Nem tekinthet hibnak, megtrtendnek a kvlll felsbb okokbl bekvetkez szlltsi nehzsgek, amelyeknek okai: megvltozott hatsgi engedlyek, az importr ksedelme, zemzavar vagy szllt vllalat szlltsi idpontjnak ksedelmei. Ebben az esetben a szlltsi idpont kitoldik a problma megoldsra szksges idpontig.

A Webmajmok Kft. fenntartja a jogot azonos rtk termket kiszlltani megegyezs esetn vagy semmit amennyiben nincs megegyezs a vev s az elad kztt.

Az akcis rak mindig a kszlet erejig rvnyesek!

A klmaberendezsek raiba a szlltsi kltsg be van ptve, az r brutt nincs rejtett kltsg.

Magyarorszg terletn tartalmazza a csomagolsi s szlltsi kltsget.

A vev jogosult a megrendelst kveten, de mg a kiszlltst megelzen djmentesen a vsrlstl elllni. Lemondsra van lehetsg amennyiben nem kri az rut a 20/24-99-777-es telefonszmon munkanapokon 8-16 rig. Ezt minden esetben krjk rsban megersteni a weboldalrl kldhet e-mail rendszeren keresztl.

Krdse van?

Szllitsi informcikMenü
Megrendelés
Garancia
Visszatérités
Kapcsolat
Főoldal
Egyéb lehetőség
Utánvétes vásárlási lehetőség
Fix fordulatú
(on-off) klímák
Levélírás
Email irás logo
E-mail írása
Ajánlat
Hitachi RAS 25 FH6 - Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 25 YH6 - Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 25 WX8 barna - Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 35 WX8 ezüst - Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 35 FX8 barna - Ft
- kedvezmény
FJS Webfabrika 2008

Adatvédelmi nyilatkozat    Általános szerződési feltételek

Valid XHTML 1.0 Transitional