Információ
Az önnek megfelelő klímaberendezés kiválasztásában segítség lehet a helyiség légköbméterére meghatározott készülék ajánlásunk. Amennyiben bizonytalan, kérje ki szerelője tanácsát, véleményét a helyes teljesítmény meghatározásához.
További linkek
Klímák Bitcoin-ért
Panasonic klíma
Toshiba klíma
Samsung klíma
Fujitsu klíma
Mobil-klíma
Inverteres klíma
LG klíma
Air Exchanger

Hitachi RAS 35 JX5
Levegöcserélös

285000 Ft
- kedvezmény

Mai látogatók:
Összes látogató:
Egyedi látogatók:


A weboldalainkon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. Minden információ ami felmerülhet kérdésként megtalálható weboldalainkon, amennyiben mégsem találná meg a választ kérjük e-mailban érdeklődjön.

Jótállás és garancia:

A jótállási igényét a vásárolt termékhez a dobozon külsején felragasztott jótállási jeggyel és az eredeti számla egyik példányával érvényesítheti. A jótállási jegy tartalmazza a garanciális feltételeket, ami egyes típusoknál eltérhet.

Hitachi klimaberendezésekre lakás célú felhasználás esetén 10 év garancia érvényes.

A garancia érvényessége függ a rendszeres és dokumentált karbantartástól.

A Jótállási jegy mellett található a magyar nyelvű kezelési útmutató.

Minden esetben gondosan olvassa el mindkettőt, az esetleges nem megfelelő használtból eredő meghibásodásokra garanciát nem tudunk vállalni.
Kérjük a beszerelés során ezt adja a beszerelést végző személynek akivel a jótállási jegyet gondosan töltesse ki.

A cégünk által forgalmazott valamennyi klímaberendezés magyarországi importőröktől származik. A garancia nem csak nálunk, hanem bármelyik forgalmazónál érvényesíthető. A forgalmazott klímaberendezésekre nem csak magyarországi hanem európai garancia is érvényes!

Elveszett jótállási jegyet csak kivételes esetben áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás vagy nem valóságos adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után. A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szerviz vagy helyszíni javítás idejével. A termék vagy főalkatrészének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék rész tekintetében újra kezdődik.

A beszerelést végző által kitöltött garanciafüzet
tőpéldányát kérjük visszaküldeni címünkre!

Cégünk címe az elérhetőség menüpont alatt található.

Jótállási jegy: A jótállási igényét a vásárolt termékhez a dobozon külsején felragasztott és a beszerelést végző szakember által kitöltött jótállási jeggyel érvényesítheti. A jótállási jegy tartalmazza a garanciális feltételeket, ami egyes típusoknál eltérhet. A Jótállási jegy mellett, található Magyar nyelvű kezelési útmutató. Minden esetben gondosan olvassa el mindkettőt, az esetleges nem megfelelő használtból eredő meghibásodásokra garanciát nem tudunk vállalni. Kérjük a beszerelés során ezt adja a beszerelést végző személynek a jótállási jegyet gondosan töltesse ki. Elveszett jótállási jegyet csak kivételes esetben áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás vagy nem valóságos adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szerviz vagy helyszíni javítás idejével. A termék vagy főalkatrészének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék rész tekintetében újra kezdődik.

Meghibásodáskori teendők:

A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni. A javítás a készülék garancia füzetében rögzített vagy a felszerelést elvégző szerelő végezheti a hiba helyszínén. A javítást végző személynek a hiba jelenségét, hibás alkatrész nevét, alkatrész számát, készülék típusát kell megadnia. A tulajdonosnak a jótállási jegyet kell részünkre elküldeni. A garanciális hibára visszavezethető meghibásodott alkatrészt, a lehető leghamarabb biztosítjuk. A garancia füzetben a javítás tényét feltüntetjük a garancia időt a javítás idejével meghosszabbítjuk. A javítás befejezése után a garanciafüzet visszaküldésre kerül!

Minden esetben a jótállási jegyben feltüntetett feltételek a forgalmazó Webmajmok Kft.-re kötelező érvényűek. A garancia időn túl is a törvényben szabályzott ideig, az alkatrészellátást biztosítjuk!

Visszavásárlási garancia:

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti a 20/24-99-777 telefonszámon vagy e-mailben. A kiszállítás megkezdése előtt a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Szállítási információk

Jogi illetékesség vitás esetekre:Az üzleti kapcsolatból származó igényeknek, különösen a vásárlással kapcsolatban az illetékes a Kecskeméti Városi Bíróság. Ez a bíróság illetékes minden esetben ami a klímaberendezések forgalmazásával, szállításával vagy minőségi kifogásaival kapcsolatos. Kizárólag a Magyar Köztársaság jogrendje érvényes, a vásárlással a jogi illetékesség elfogadásra kerül!
Menü
Megrendelés
Garancia
Visszatérités
Kapcsolat
Föoldal
Egyéb lehetöség
Utánvétes vásárlási lehetőség
Fix fordulatú
(on-off) klímák
Levélirás
Email irás logo
E-mail irása
Ajánlat
Hitachi RAS 25 FH6 200000 Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 25 YH6 175080 Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 25 WX8 barna 225000 Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 35 WX8 ezüst 268750 Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 35 FX8 barna 562560 Ft
- kedvezmény
FJS Webfabrika 2008

Adatvédelmi nyilatkozat    Általános szerződési feltételek

Valid XHTML 1.0 Transitional