Információ
Az önnek megfelelő klímaberendezés kiválasztásában segítség lehet a helyiség légköbméterére meghatározott készülék ajánlásunk. Amennyiben bizonytalan, kérje ki szerelője tanácsát, véleményét a helyes teljesítmény meghatározásához.
További linkek
Klímák Bitcoin-ért
Panasonic klíma
Toshiba klíma
Samsung klíma
Fujitsu klíma
Mobil-klíma
Inverteres klíma
LG klíma
Air Exchanger

Hitachi RAS 35 JX5
Levegőcserélös

- Ft
- kedvezmény

 


LTALNOS SZERZDSI FELTTELEK

I. Tartalom

Jelen ltalnos szerzdsi felttelek a Webmajmok Kft. (a tovbbiakban: Szolgltat) ltal zemeltetett www.hitachi-klima.hu weboldalon az zemeltet s a weboldalon felknlt rut megrendel szemly (a tovbbiakban: n ill. Vev) (a tovbbiakban a Szolgltat s a Vev egyttes emltse esetn: felek) kztt ltrejtt szerzds feltteleit tartalmazzk.

A Ptk. 205/A. (1) bekezdse rtelmben ltalnos szerzdsi felttelnek minsl az a szerzdsi felttel, amelyet az egyik fl tbb szerzds megktse cljbl egyoldalan, a msik fl kzremkdse nlkl elre meghatroz, s amelyet a felek egyedileg nem trgyaltak meg.

A Szolgltat tjkoztatja nt, hogy rvnyes megrendelst technikailag kizrlag olyan mdon tud elkldeni a Szolgltat rszre, amennyiben jelen ltalnos szerzdsi feltteleket elfogadja, gy rvnyesen elkldtt megrendels esetn n az ltalnos szerzdsi feltteleket minden tovbbi jognyilatkozat nlkl elfogadja.

II. Szolgltat

Nv: Webmajmok Kft.
Szkhely: 6044 Kecskemt-Hetnyegyhza, Aranyhomok u. 34.
Cgbrsgi nyilvntarts: Bcs-Kiskun Megyei Brsg mint Cgbrsg Cg. 03-09-116122
Adszm: 14312720-2-03
Tel.: 20/24-99-777
E-mail: klima(@)webmajmok.hu


III. Szerzdskts folyamata

A felek kztti szerzds a Vev ltal leadott megrendels, s annak a Szolgltat ltal e-mail-ben trtn visszaigazolsa tjn jn ltre. A megrendels a Vev kezdemnyezsre, a Szolgltat fent megnevezett honlapjnak Megrendels menpontja alatt tallhat rlap kitltsvel s a Szolgltat rszre val elkldsvel trtnik. Szolgltat tjkoztatja a Vevt, hogy elkldtt megrendelse szerzdsktsre irnyul ajnlatnak minsl, amely a megrendels elkldstl szmtott 48 rig kti a Vevt, azaz ezen idtartam alatt a Szolgltat e-mail tjn megkldtt egyoldal nyilatkozatval a felek kztt a szerzds ltrejn. Az rlap kitltst kveten a rendszer a megrendels elkldst csak akkor teszi lehetv, ha a Vev az ltalnos szerzdsi feltteleket -a megfelel rovatra trtn kattintssal- elfogadja.

A Vev ltal elkldtt megrendelst a Szolgltat kteles 48 rn bell visszagazolni. Ezen ktelezettsgnek a Szolgltat visszaigazol e-mail kldse tjn tesz eleget. A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy amennyiben a megrendels elkldstl szmtott 48 rn bell e-mail tjn nem igazolja vissza a megrendelst, gy a Vevnek a megrendelsbl fakad ajnlati ktttsge megsznik, szerzdsi ktelezettsge all mentesl. Jelen rendelkezs szempontjbl rvnyesnek az a visszaigazols minsl, ha a visszaigazol e-mail a 48 rn bell a Vevhz megrkezik. A Szolgltat tjkoztatja tovbb a Vevt, hogy amennyiben a megrendels elkldstl szmtott 48 rn bell e-mail tjn a megrendelst a Szolgltat visszaigazolja, gy a felek kztt a szerzds rvnyesen ltrejn. A megrendels s a visszaigazols akkor minsl a Szolgltathoz ill. a Vevhz megrkezettnek, amikor az szmra hozzfrhetv vlik.

A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt arrl, hogy jelen szerzds nem minsl rsbeli szerzdsnek, azt azonban a Szolgltat elektronikus trols tjn iktatja, gy az a Vev szmra hozzfrhetv vlik.

IV. A szerzds trgya

A felek kztti szerzds a Szolgltat www.hitachi-klima.hu honlapjnak Klmk menpontja alatt felsorolt s megjellt klmaberendezsek kzl a Vev ltal kivlasztott s megrendelt klmaberendezs (a tovbbiakban: klmaberendezs vagy ru) adsvtelre irnyul.

Az adsvtel trgyt kpez klmaberendezs lnyeges tulajdonsgai -a modell tpusa, hts- ill. ftsteljestmnye, inverterrel val elltottsga, hivatalos listara, az rvnyesthet esetleges rkedvezmnyek, a fizetend vtelr, zajszint, energia-besorols, hasznos energia-rta, stb.- a modellt brzol fnykppel egytt a fenti menpont alatt kerlnek feltntetsre.

A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy Katalgusok menpont alatt a honlap felhasznli szmra elrhet(k) a klmaberendezsek gyrtjnak hivatalos katalgusa(i), a katalgus adatai ill. a Klmk menpont alatt megadott mszaki adatok, informcik kztti esetleges eltrsek esetn a hivatalos katalgusban feltntetettek az irnyadak.

A Szolgltat tjkoztatja a Vevt arrl is, hogy a klmaberendezsek tulajdonsgaira vonatkozan a fentieken tlmenen is a Vev e-mail tjn trtn megkeressre ill. telefonon tjkoztatst nyjt. A Szolgltatnak ugyanakkor a klmaberendezs hasznlati helynek ismerete hinyban nem ll mdjban tjkoztatst nyjtani arra vonatkozan, hogy a Vev ltal kivlasztott klmaberendezs a hasznlati helyhez megfelel ill. elgsges-e. Utbbi tjkoztats kifejezetten a hasznlat helysznnek -a megtekintst kvet- ismerete birtokban lehetsges, gy erre vonatkozan a Szolgltat javasolja klmaszerel szakember vlemnyt kikrni.

V. Vtelr, kedvezmnyek, szlltsi dj, egyb kltsgek

A szerzds trgyt kpez klmaberendezs vtelra -tovbbi, albb rszletezett kedvezmnyek hinyban- a hivatalos brutt vtelr.

A hivatalos brutt vtelrat cskkent lehetsges kedvezmnyek: n. visszatrts ill. n. kedvezmny. Az n. visszatrts sszege az ramszolgltat ltal a klmaberendezs tpushoz/teljestmnyhez kttt, a Szolgltat rszre kzvetlenl megfizetett sszeg, amely a Szolgltat ltal kibocstott szmlban a Vev javra jvrsra kerl, gy annak sszege a hivatalos brutt vtelrat cskkenti. Az n. kedvezmny a Szolgltat rszre beszllt cg akcijnak keretein bell trtn rcskkents, amelynek sszege a hivatalos brutt vtelrat cskkenti. A Vev ltal fizetend vtelr a hivatalos brutt vtelrnak az esetleges visszatrtssel s kedvezmnnyel cskkentett sszege.

A Szolgltat egyes klmaberendezsek megvsrlsa esetn -minden tovbbi dj vagy kltsg felszmtsa nlkl- ajndkutalvnyt ad a Vev rszre. Az ajndkutalvny -a Vev vlasztsa s a pillanatnyilag rendelkezsre ll kszlet alapjn- a TESCO vagy Baumax ruhzakban, vagy a MOL-benzinkutaknl vsrolhat le. A Vev dnthet gy is, hogy az ajndkutalvny nvrtknek megfelel sszeggel a hivatalos brutt vtelr kerljn cskkentsre. Amennyiben a Vev az ajndkutalvny nvrtknek beszmtst kri, gy ezen ignyt a megrendels leadsakor, a kitltend rlap "Megjegyzs" rovatban szveskedjk feltntetni. Utlagos beszmtsi igny teljestsre a Szolgltat nem kteles, ebben az esetben az ajndkutalvny kerl megkldsre ill. szemlyes tvtel esetn tadsra.

A Vev tudomsul veszi, hogy a Szolgltat ltal megadott n. akcis rak a kszlet erejig rvnyesek.VI. rutvtel, szllts

A Vev az ltala megrendelt rut -a megrendels sorn trtn vlasztsa szerint- szemlyesen veheti t a Szolgltat 6000 Kecskemt, Irinyi u. 35. sz. alatti telephelyn lv raktrban (a tovbbiakban: "szemlyes tvtel").

A Szolgltat a megrendels e-mailben trtn visszaigazolst kveten a Vev ltal megadott telefonszmon felveszi a kapcsolatot a Vevvel a szemlyes tvtel ill. hzhozszllts idpontjnak egyeztetse cljbl. Az ru tads-tvtelre gy a felek ltal elzetesen egyeztetett idpontban kerl sor. A Szolgltat ktelezettsget vllal arra, hogy a megrendelt rut a megrendels visszaigazolstl szmtott 30 napon bell hzhozszlltja vagy az ru tvtel cljbl a fentebb megjellt telephelyen rendelkezsre ll. Felek rgztik, hogy a fenti hatridben trtn szlltst akadlyoz ill. ksleltet, elhrthatatlan, kls ok/krlmny (pl. hatsgi engedlyek vltozsa, importr ksedelme, zemzavar, stb.) esetn a 30 napos hatrid meghosszabbodhat, a Szolgltat kteles azonban ezt a teljestst akadlyoz ill. ksleltet okot/krlmnyt annak felmerlst kveten a Vevvel haladktalanul kzlni.

Hzhozszllts esetn az ru szlltsa a Szolgltat ltal megbzott futrszolglat tjn trtnik. A futrszolglat a Vev rszre az elzetesen egyeztetett idpontban szlltja ki az rut. Amennyiben ebben az idpontban a Vev az rut brmilyen okbl tvenni nem tudja, gy a szllts megksrlsrl rtestst hagy htra a Vev postaldjban vagy a Vev megadott telefonszmn egyezteti a kiszllts ismtelt megksrlsnek idpontjt.

A Szolgltat tjkoztatja a Vevt, hogy a futrszolglat a beltri ill. kltri egysget kln szlltsi egysgknt kezeli, gy adott esetben azokat eltr idpontban szlltja.

Vev az ru tvtelre kizrlag a vtelr ill. az esetleges szlltsi dj megfizetst kveten jogosult.

Felek rgztik, hogy Vev mind a szemlyes tvtel, mind pedig hzhozszllts esetn az tvtelt kveten haladktalanul kteles az tvett csomag tartalmt, az ru srtetlensgt, a szmla ill. egyb ksrokmnyok helyessgt ellenrizni. A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy az tvett csomagnak a kvetkezket kell tartalmaznia: beltri egysg, tvirnyt (a beltri egysg dobozban csomagolva), kltri egysg, n. ksr okmnyok (jtllsi jegy, szmla, kezelsi tmutat). Az tvtelt kveten a Vev rsban igazolja az ru hinytalan tvtelt ill. az ru srtetlensgt.

Amennyiben a Vev az tvtelkor az run hinyossgot vagy srlst szlel, szemlyes tvtel esetn azt kteles haladktalanul jelezni a Szolgltat jelenlv alkalmazottjnak ill. az rdekben eljr ms szemlynek, s jogosult az tvtelt megtagadni. Hzhozszllts esetn a Vev a hinyos vagy srlt csomagot jogosult kln dj vagy kltsg megfizetse nlkl a Szolgltat rszre a futrszolglattal visszakldeni.

VII. Szavatossg, jtlls

A Szolgltat a szerzds trgyt kpez klmaberendezs hibjrt, a hibs teljestsrt felelssggel tartozik (n. kellkszavatossg). Szavatossgi ignyt a Ptk. 685. d) pontja rtelmben fogyasztnak minsl Vev (azaz: a gazdasgi vagy szakmai tevkenysg krn kvl es clbl szerzdst kt szemly) a teljests idpontjtl szmtott 2 ves elvlsi hatridn bell rvnyestheti a Szolgltatval szemben. Fogyasztnak nem minsl Vev esetben a szavatossgi igny elvlsi hatrideje 6 hnap. A Vev a hiba felfedezse utn a krlmnyek ltal lehetv tett legrvidebb hatridn bell kteles kifogst a ktelezettel kzlni. A Vev megalapozott igny esetn a Ptk. ltal biztostott szavatossgi ignnyel lhet -kijavts, kicserls, rleszllts, ellls, krtrts- a jogszably ltal meghatrozott sorrendben s felttelekkel.

A Szolgltat a fogyaszti szerzds keretein bell rtkestett klmaberendezs vonatkozsban az egyes tarts fogyasztsi cikkekre vonatkoz ktelez jtllsrl szl 151/2003. (IX.22.) Kormnyrendelet alapjn jtllsra kteles. A jtlls idtartama 1 v, mely idtartam a szerzds trgyt kpez klmaberendezsnek a Vev rszre trtn tadsval kezddik. A jtllsi idtartam az esetleges kijavts idejvel meghosszabbodik. A klmaberendezs vagy falkatrsznek cserje esetn a jtlls idtartama a kicserlt klmaberendezs ill. alkatrsz tekintetben jrakezddik.

A Szolgltat a Vev rszre az adsvtel trgyt kpez klmaberendezssel egytt az n. jtllsi jegyet is kteles tadni, mely a vsrolt termk doboznak klsejre kerl felragasztsra. A jtllsi igny a jtllsi jeggyel rvnyesthet, ugyanakkor a szerzds megktst s a vtelr megfizetst Vev az eredeti szmla egyik pldnyval tudja igazolni.

A Szolgltat ltal forgalmazott valamennyi klmaberendezs magyarorszgi importrktl szrmazik, a Vev a kijavts irnti ignyt a jtllsi jegyen feltntetett brmelyik forgalmaznl/szervznl rvnyestheti.

Jtllsi igny nem rvnyesthet: rendeltetsellenes hasznlat, talakts, hibs vagy szakszertlen beszerels ill. kezels, helytelen trols, elemi kr vagy egyb nem gyrtsi eredet meghibsods esetn. A rendeltetsszer hasznlat mdjt a jtllsi jeggyel egytt a Vev rszre tadott, magyar nyelv kezelsi tmutat tartalmazza.

A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy elveszett jtllsi jegyet csak kivteles esetben ll mdjban ptolni. A jtllsi jegyen trtn brmilyen utlagos javts, trls vagy trs, tovbb nem valsgos adatok bejegyzse a jtllsi jegy rvnytelensgt vonja maga utn.

Az adsvtel trgyt kpez klmaberendezs meghibsodsa esetn a Vev az szlelt hibt a krlmnyek ltal lehetv tett legrvidebb hatridn bell kteles a Szolgltatval kzlni. A kijavtst a jtllsi jegyen feltntetett szerel vgezheti a hiba helysznn, ms szerel ignybevtele a Szolgltat jtllsi ktelezettsgnek megsznst vonja maga utn. A javtst vgz szemlynek a hiba jelensgt, hibs alkatrsz nevt, szmt, a kszlk tpust a jtllsi jegyen fel kell tntetnie. A Vev kteles a jtllsi jegyet a Szolgltat rszre megkldeni, a javts befejezse utn a Szolgltat a jtllsi jegyet a Vev rszre visszakldi. A Szolgltat fentieken tl a jogszably ltal biztostott hatridn bell biztostja a Vev rszre az alkatrszelltst.

VIII. Elllsi jog

A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy a vonatkoz jogszablyok rtelmben a jelen szerzds vonatkozsban elllsi jog illeti meg. A Fogyaszt elllsi jogt az ru tvteltl szmtott 8 munkanapon bell, egyoldal, indokols nlkli, a Szolgltathoz intzett nyilatkozatval gyakorolhatja. Az elllsi nyilatkozat a jelen szerzdst felbontja.

rvnyes elllsi nyilatkozat esetn a nyilatkozatnak a Szolgltathoz trtn megrkezst kveten a Szolgltat haladktalanul, de legksbb harminc napon bell kteles visszatrteni a Vev ltal az ru ellenrtkeknt kifizetett sszeget.

A jogszablyi rendelkezsek rtelmben rvnyes ellls esetn a Vev viseli az elllsi jog gyakorlsa miatt az ru visszaszolgltatsval kapcsolatban felmerlt kltsgeket, tovbb a Szolgltat kvetelheti a Vevtl az ru nem rendeltetsszer hasznlatbl ered kra megtrtst.

A Szolgltat ezton tjkoztatja a Vevt, hogy elllsi nyilatkozatt a Szolgltat e-mail-cmre (link) kldheti meg.

IX. Tjkoztatsi ktelezettsg

A tvollvk kztt kttt szerzdsekrl szl 17/1999. (II.5.) Kormnyrendelet alapjn a szolgltatt terhel tjkoztatsi ktelezettsg krben a Szolgltat jelen szerzds keretein bell ill. ezen honlapon tjkoztatst nyjt a Vev rszre tbbek kztt a Szolgltat cgnevrl, szkhelyrl, a kln jogszablyban meghatrozott nyilvntartsba vteli szmrl, adszmrl s telefonszmrl, tovbb kpviseljnek nevrl;
a szerzds trgynak lnyeges tulajdonsgairl;
az ellenszolgltatsrl, belertve az ellenszolgltatshoz kapcsold egyb fizetsi ktelezettsget is;
szksg szerint a szllts kltsgrl;
a fizets, a szllts vagy a teljests egyb feltteleirl;
az ellls jogrl;
az ajnlati ktttsg idejrl;
a Szolgltat elrhetsgeirl.


X. Irnyad nyelv, jog, brsgi illetkessg

Jelen szerzdsi felttelek, ill. az ezek alapjn ltrejv szerzds nyelve -fggetlenl a felek kztti esetleges egyb kommunikci, elektronikus levelezs nyelvtl- a magyar.

Jelen szerzdsi felttelek, ill. az ezek alapjn ltrejv szerzds vonatkozsban a Magyar Kztrsasg joga az irnyad. A felek kztti jogviszony vonatkozsban ezen bell -tbbek kztt- az albbi jogszablyok rendelkezseit kell alkalmazni:
- a Magyar Kztrsasg Polgri Trvnyknyvrl szl 1959. vi IV. trvny;
- az elektronikus kereskedelmi szolgltatsok, valamint az informcis trsadalommal sszefgg szolgltatsok egyes krdseirl szl 2001. vi CVIII. trvny;
- a tvollvk kztt kttt szerzdsekrl szl 17/1999. (II.5.) Kormnyrendelet;
- a fogyasztvdelemrl szl 1997. vi CLV. trvny;
- az egyes tarts fogyasztsi cikkekre vonatkoz ktelez jtllsrl szl 151/2003. (IX.22.) Kormnyrendelet;
- a fogyaszti szerzds keretben rvnyestett szavatossgi s jtllsi ignyek intzsrl szl 49/2003. GKM rendelet;
- a szemlyes adatok vdelmrl s a kzrdek adatok nyilvnossgrl szl 1992. vi LXIII. trvny.


Felek a jelen szerzdssel sszefggsben felmerl jogvitkat igyekeznek bks ton rendezni, ennek sikertelensge esetn alvetik magukat -rtkhatrtl fggen- a Kecskemti Vrosi Brsg ill. a Bcs-Kiskun Megyei Brsg kizrlagos illetkessgnek.

XI. Adatvdelem

A Vev szemlyes adataival trtn visszals megelzse rdekben a megadott adatok kezelse a szemlyes adatok vdelmrl s a kzrdek adatok nyilvnossgrl szl 1992. vi LXIII. trvny rendelkezseinek megfelelen trtnik a Szolgltat ltal kzztett Adatvdelmi nyilatkozat szerint.

XII. Vegyes rendelkezsek

Jelen ltalnos szerzdsi felttelek alapjn ltrejtt szerzds valamely rendelkezsnek rvnytelensge (rszbeni rvnytelensg) esetn az egsz szerzds csak akkor dl meg, ha azt a felek az rvnytelen rsz nlkl nem ktttk volna meg. Ugyanakkor amennyiben a Vev a Ptk. 685. d) pontja alapjn fogyasztnak minsl, gy a ltrejtt szerzds rszbeni rvnytelensg esetn is csak akkor dl meg, ha a szerzds az rvnytelen rsz nlkl nem teljesthet.

Jelen ltalnos szerzdsi feltteleket a Szolgltat egyoldalan jogosult mdostani, az egyes mdostsok eltt a megelz llapotot archivlja s eltrolja. Az ltalnos szerzdsi felttelek mdostsa kizrlag a mdostsnak a Szolgltat www.hitachi-klima.hu honlapjn trtn kzzttelt kveten leadott megrendelsek alapjn ltrejtt szerzdsek vonatkozsban rvnyesek.Menü
Megrendelés
Garancia
Visszatérités
Kapcsolat
Főoldal
Egyéb lehetőség
Utánvétes vásárlási lehetőség
Fix fordulatú
(on-off) klímák
Levélírás
Email irás logo
E-mail írása
Ajánlat
Hitachi RAS 25 FH6 - Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 25 YH6 - Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 25 WX8 barna - Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 35 WX8 ezüst - Ft
- kedvezmény
Ajánlat
Hitachi RAS 35 FX8 barna - Ft
- kedvezmény
FJS Webfabrika 2008

Adatvédelmi nyilatkozat    Általános szerződési feltételek

Valid XHTML 1.0 Transitional